Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Actes programats durant el Carnaval a Badia

Cartell Carnaval 2016 a Badia del VallèsLa setmana que ve se celebra el Carnestoltes. A Badia, les celebracions començaran el divendres 5 de febrer al matí amb el Carnaval Escolar i Jove. A les 10 h, les quatre escoles de la ciutat i la llar d'infants La Mainada faran una petita desfilada, amenitzada amb una batucada, per l'av. de Burgos. Ja a la tarda, de 17 h a 18 h, hi haurà tallers infantils a la plaça Major. I, a partir de les 19 h, al Casal de Joves, festa de Carnaval.

Dissabte és el dia gran de Carnestoltes a la nostra ciutat, quan se celebra el Carnaval Popular. Com cada any, a la tarda (18.30 h) hi haurà la tradicional rua que sortirà de la plaça Major. Les comparses desfilaran pels carrers de la ciutat per lluir les seves creatives disfresses. Concretament passaran per l'av. de Burgos, l'av. de la Via de la Plata, el c. de Porto, el c. d'Algarve, tornaran a passar per l'av. de la Via de la Plata, l'av. de la Mediterrània, l'av. de Burgos i la plaça Major, per finalitzar al Complex Esportiu. Serà aquí on, a partir de les 20 h, se celebrarà la festa, amb la Beach Party, que durarà fins a la mitjanit. En el transcurs de la festa, a les 21.30 h, tindrà lloc el lliurament de premis a la Millor Comparsa, a la 2a Millor Comparsa, a la Comparsa més divertida i a la Millor Disfressa Individual.

Totes les persones que vulguin participar a la rua i accedir a la possibilitat de guanyar un dels premis, s'han d'apuntar a la seu de la FEC (Federació d'Entitats Culturals), on se'ls entregarà el dorsal de participació. Els horaris per apuntar-se són: dilluns i dimecres, de 9.30 h a 13 h i els dijous, de 9.30 h a 13.30 h i de 14.30 h a 18 h. Hi haurà temps per apuntar-se fins el mateix dia de la rua.

Finalment, diumenge al matí se celebrarà el Carnaval Familiar i Infantil, també al pavelló del Complex Esportiu. A les 11.30 h s'oferirà una xocolatada i es podran realitzar les inscripcions per al concurs de disfresses. Un quart d'hora més tard, hi haurà un espectacle per a infants i famílies, a càrrec de Kids Party Show. Més tard, poc abans de la una, tindrà lloc la passarel·la de disfresses i, en acabat, l'entrega de premis a la Millor Disfressa Individual i a la Millor Comparsa Familiar.

Publicat el 29.01.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant
^