Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Nova campanya contra l'abandonament de deixalles voluminoses al carrer
Campanya contra l'abandonament de deixalles voluminoses al carrer

L'abandonament de deixalles voluminoses (com ara mobles o trastos vells) al mig del carrer, a banda de suposar un cost molt important per a l'Ajuntament, fa que la sensació de brutícia i deixadesa a la nostra ciutat augmenti. A més, aquesta pràctica suposa una infracció, donat que està expressament prohibida per l'Ordenança municipal de neteja en el seu art. 17.1 (“Es prohibeix abandonar mobles i estris particulars en espais d´ús públic”), que també preveu una sanció de 30 euros per a la persona infractora.

Per aquest motiu, l'Ajuntament inicia una nova campanya informativa per demanar la col·laboració de la ciutadania per mantenir els carrers de Badia del Vallès lliures de deixalles. Amb aquest objectiu, s'han instal·lat 120 banderoles als fanals de la ciutat i s'enganxaran 500 adhesius amb el lema “Avui no toca”, als punts on hi hagi voluminosos tots els dies que no siguin dimecres. A més, es distribuiran 6.000 imants amb el missatge de la campanya a tots els habitatges de Badia i es repartiran 1.500 bidons d'alumini, també amb el lema de la campanya, a l'alumnat de les escoles.

La recollida de deixalles voluminoses es duu a terme tots els dimecres, prèvia trucada al telèfon gratuït 900 70 71 71.

Publicat el 14.09.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Festa Major 2022 a Badia Festa Major 2022 a Badia
×  
La consellera Violant Cervera anuncia una inversio? de 19 milions d'euros als edificis de Badia La consellera Violant Cervera anuncia una inversio? de 19 milions d'euros als edificis de Badia
^