Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Convocatòries obertes de subvencions per a la retirada d'amiant i la millora dels habitatges
Subvencions per a les llars, aplicables a Badia.
L'Agència de Residus de Catalunya i el Consorci Metropolità de l'Habitatge ofereixen línies de subvencions que poden ser d'interès per a les persones de Badia. Concretament, l'Agència de Residus ofereix subvencions per a la retirada d'amiant i el Consorci Metropolità de l'Habitatge, per millorar i adaptar la llar.

En el cas de les línies per a la retirada de l'amiant que ofereix l'Agència de Residus de Catalunya, s'hi poden acollir propietaris de béns immobles, siguin persones físiques o jurídiques, públiques o privades, o comunitats de veïns.

Per poder optar a les subvencions, les obres han de ser realitzades per empreses inscrites al registre d'empreses amb risc d'amiant (RERA). Les subvencions seran d'un màxim de 6.000 euros per actuació. La despesa subvencionable abasta els conceptes de retirada, transport i tractament dels residus de materials d'aïllament i de la construcció que continguin amiant. Es pot demanar la subvenció fins al 29 de novembre, si abans no s'ha exhaurit el pressupost destinat, que és, en total, d'1 milió d'euros. Pots accedir a la informació en aquest enllaç: http://residus.gencat.cat/web/.content/home/consultes_i_tramits_-_nou/subvencions/subvencions_mixtes/ajuts_amiant/resol_TES_1805_2019.pdf

Programa Habitabilitat 2018

Aquest programa del Consorci Metropolità de l'Habitatge té com a objectiu oferir subvencions a fons perdut per a l'adequació i obtenció de l'habitabilitat en habitatges individuals o unifamiliars en l’àrea metropolitana de Barcelona. Es pot sol·licitar participar fins al 31 d'octubre d'enguany.

El programa subvenciona les actuacions destinades a què l'habitatge assoleixi les condicions mínimes d'habitabilitat; adaptació de les instal·lacions; millores energètiques i de sostenibilitat, i adaptacions per millorar l'accessibilitat i la mobilitat.

La quantia màxima de la subvenció serà, com a màxim, del 40% de l'import de les obres, sense superar els 3.000 euros.

Pots consultar tota la informació sobre aquest programa en aquest enllaç: http://www.cmh.cat/web/cmh/ajuts/programes/programa-habitabilitat-2018

Publicat el 19.07.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^