Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'ascensor del carrer Bètica ja és operatiu
La passarel·la que porta a la planta superior de l'ascensor.
El matí d'avui, dilluns 11 de novembre ha estat el de l'inici de l'activitat de l'ascensor del carrer Bètica, que ja és totalment operatiu. La instal·lació ofereix servei per superar el desnivell de 8,5 metres que hi ha entre el carrer Bètica i la part posterior dels números 30-32 i 34 de l'avinguda de la Mediterrània. D'aquesta manera, es millora l'accessibilitat a la zona i s'ofereix una continuïtat urbana per a l'accés als equipaments.

L'ascensor té una capacitat màxima de 8 persones i el tancament exterior de l'estructura, amb làmines perforades, permet veure la panoràmica de l'entorn mentre s'ascendeix.

Pots veure com és el trajecte en aquest vídeo:

×  
ARXIUS/2019/Noticies/Ascensor_del_carrer_Betica.evid Ascensor del carrer BèticaARXIUS/2019/Noticies/Ascensor_del_carrer_Betica.evid Ascensor del carrer Bètica

Sistema de seguretat en cas d'incidències
Si per qualsevol motiu, l'ascensor s'atura per una incidència, es tornarà a posar en marxa, després de 20 segons, que són els necessaris per reiniciar i comprovar els seus sistemes, i, dependent de la seva ubicació i del pes que transporta, obrirà les portes a la planta baixa o a la primera planta. La instal·lació també disposa de sistema d'intercomunicador amb la central, amb servei d'atenció les 24 hores.

Les obres per a la instal·lació de l'estructura de l'ascensor van començar el segon trimestre de l'any 2019. Amb la posada en marxa de l'ascensor, es facilita l'accessibilitat a una zona de Badia amb importants desnivells.

Publicat el 11.11.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès
×  
El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel
^