Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Distribució d'informació sobre el coronavirus
El coronavirus SARS-CoV-2
L'Ajuntament de Badia està distribuint la informació oficial sobre el coronavirus SARS-CoV-2 que ha publicat el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, per donar més dades sobre la malaltia i facilitar les mesures preventives per minimitzar el risc de contagis. A més d'informar en els canals de comunicació de l'Ajuntament, penjarà cartells informatius a totes les dependències municipals.

El SARS-CoV-2 és un virus que es va detectar el desembre del 2019 a la ciutat xinesa de Wuhan i s'ha anat estenent a altres països. Els seus símptomes són molt semblants als de la grip i el 80% dels casos són lleus. Els casos greus es presenten en persones grans o que pateixen altres patologies. El seu període d'incubació és d'entre dos dies i dues setmanes i es transmet per les gotes respiratòries i per contacte directe. Els símptomes són febre, tos, sensació de falta d'aire i malestar general.

Com es pot prevenir la transmissió?

El Departament de Salut recomana rentar-se sovint les mans amb aigua i sabó o amb solucions amb alcohol. Cal evitar compartir menjar, estris o altres objectes si no han estat netejats degudament. En cas d'haver de tossir, cal tapar-se la boca i el nas amb mocadors d'un sol ús o amb la cara interna del colze i rentar-se les mans de seguida.

Aquest vídeo ho explica:

×  
ARXIUS/2020/Noticies/Que_es_el_coronavirus_SARS_CoV_2.evid Què és el coronavirus SARS-CoV-2?ARXIUS/2020/Noticies/Que_es_el_coronavirus_SARS_CoV_2.evid Què és el coronavirus SARS-CoV-2?

Si creus que pots estar afectat, has de trucar al 061 Salut Respon, per rebre indicacions.

Pots consultar més informació oficial sobre aquesta malaltia a canalsalut.gencat.cat/coronavirus o al telèfon 061.

Informació sobre el coronavirus

Publicat el 10.03.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès
×  
El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel
×  
Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant
×  
Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès
^