Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament crea el Comitè de Coordinació i convoca el Comitè de Seguretat i Salut per establir mesures preventives davant el coronavirus
Comitè de Coordinació pel coronavirus
L'Ajuntament ha decidit crear un comitè d'àmbit extern, el Comitè de Coordinació, i convocar el Comitè de Seguretat i Salut, per establir les accions que esdevinguin necessàries tant de cara a la població com en l'àmbit laboral.

Aquesta tarda, l'Ajuntament ha creat el Comitè de Coordinació, presidit per l'alcaldessa, Eva Menor, i format per tots els regidors i regidores de l'equip de Govern i personal tècnic municipal, per establir les mesures a dur a terme en l'àmbit de la població per prevenir i donar resposta a les possibles afectacions que pugui comportar el coronavirus. En aquest comitè també s'integraran els caps de policia i de protecció civil.

També ha convocat per demà dimecres una reunió del Comitè de Seguretat i Salut, que fixarà les actuacions preventives a aplicar en l'àmbit laboral i en els equipaments municipals. Ja s'ha fixat publicar recomanacions a les diferents dependències i posar a disposició dels treballadors i als equipaments municipals materials per facilitar la higiene.

Aquests organismes es reuniran diàriament en funció de l'evolució de la malaltia i sempre que sigui necessari per activar noves accions en l'àmbit extern i intern, seguint les directrius emeses pels organismes competents en matèria de salut.
Entre les accions fixades, a la reunió d'avui s'ha decidit designar els responsables de tots els equipaments i serveis municipals per establir actuacions coordinadament i transmetre qualsevol novetat amb immediatesa.  Així mateix, es prepararà un llistat de les activitats previstes per decidir si cal suspendre alguna d'elles en funció de les recomanacions que es fixin des de les administracions i organismes supramunicipals.

L'Ajuntament informarà immediatament a la ciutadania de qualsevol novetat mitjançant el web i les xarxes municipals i altres mitjans, si s'escau.

Tornem a insistir en la importància de seguir totes les recomanacions preventives que ha publicat el departament de Salut i que adjuntem a continuació.

Informació sobre el coronavirus

També recordem que davant l'aparició de qualsevol possible simptomatologia s'ha de trucar al telèfon 061.

Publicat el 10.03.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès
×  
El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel
×  
Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant
×  
Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès
^