Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Comitè de Coordinació activa noves mesures de prevenció a Badia
Imatge del coronavirus
El Comitè de Coordinació, reunit aquest matí a l'Ajuntament, ha activat noves mesures per fer front al coronavirus. El seu objectiu és prevenir i minimitzar els riscos de propagació de la malaltia entre la població de Badia. Entre les mesures adoptades, es tanquen, a partir de les 15 hores, la Biblioteca de Badia, el Complex Esportiu i el Poliesportiu. L'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament no oferirà atenció presencial i reforçarà la centraleta telefònica per poder donar servei via telefònica i telemàticament.

Llistem, a continuació, totes les afectacions en els serveis municipals que s'han establert, fins a nou avís.

  • Complex Esportiu i Poliesportiu: Tancament de portes al públic a partir de les 15 hores. Es descomptarà o abonarà a les persones que utilitzen aquests serveis l'import corresponent als dies que aquests equipaments estiguin tancats.
  • Oficina d'Atenció Ciutadana: No s'ofereix atenció presencial. La ciutadania pot contactar l'OAC via telefònica o telemàticament. El servei reforça l'atenció telefònica per poder atendre les necessitats de la població.
  • Policia local: L'atenció a la ciutadania es farà telefònicament i per finestreta. El servei de seguretat ciutadana es continuarà donant com fins ara.
  • Se suspenen totes les activitats culturals, siguin organitzades per l'Ajuntament o per les entitats de Badia. Queden tancats al públic el Casal de Joves, l'Auditori, el Casal dels Infants i els baixos de l'edifici Antonio Machado.
  • Serveis socials atendran només les visites programades i, preferiblement, per via telefònica i telemàtica. Els casos urgents o excepcionals es podran atendre presencialment.
  • L'Olivera: L'equipament no es tanca. Els lliuraments d'aliments es faran complint amb l'aforament màxim fixat i amb hores concertades.
  • Mercat Municipal: Es manté la limitació de l'aforament per accedir-hi. Com és un equipament de primera necessitat, el Mercat Municipal no es tancarà. A partir de dissabte s'amplia el seu horari d'atenció al públic fins a les 16 hores.

Aquesta tarda el comitè de Coordinació es tornarà a reunir per valorar la situació i decidir si cal establir noves mesures.

Podeu consultar totes les disposicions i l'actualitat a Badia en aquest espai de la pàgina web. Seguirem informant puntualment de les novetats que es produeixin via web i xarxes socials.

Recordem que cal seguir les indicacions del Departament de Salut, que podeu consultar en el seu Canal de Salut i demanem a la població comprensió davant les afectacions i prudència per minimitzar el risc de contagi.

Publicat el 12.03.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès
×  
El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel
×  
Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant
×  
Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès
^