Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Tancament de bars i establiments esportius, d'oci i centres comercials per a la prevenció i el control del coronavirus
Imatge del coronavirus
El Departament de Salut de la Generalitat ha aprovat una resolució de mesures complementàries per a la prevenció i el control del coronavirus SARS-CoV-2.

Resumim les principals mesures adoptades:

Establiments, activitats esportives, d'oci i comercial

  • Tancament de tota classe d'instal·lacions esportives, gimnasos i clubs esportius, tant de titularitat pública com privada.
  • Tancament de teatres, cinemes, sales de festa, discoteques, pubs, sales de ball, sales de concert, karaokes, cafès teatre i cafès concert i qualsevol altre establiment recreatiu.
  • Tancament de bars, cafeteries, restaurants i altres establiments de restauració, llevat d'aquests que estiguin integrats en un establiment hoteler o en centres sanitaris o socials residencials.
  • Tancament d'establiments de joc.
  • Tancament de centres comercials, incloent-hi grans superfícies i galeries, excepte d'aquells establiments dedicats exclusivament a la venda de productes de consum habitual (alimentació, neteja i higiene) i d'aquelles àrees dels centres comercials amb la mateixa activitat.

Transport públic

  • Disminuir l'ocupació fins a arribar a un nivell d'ocupació que sigui un terç de la seva capacitat màxima.
  • Supressió de venda de bitllets als autobusos, sempre que hi hagi altres alternatives d'adquisició de títols de transport.


Serveis socials

  • Es permet als proveïdors públics i privats l'adaptació de les condicions funcionals per fer front a les contingències derivades de l'emergència sanitària provocada pel coronavirus.
  • Tancament dels centres de desenvolupament infantil i atenció precoç, centres d'atenció a persones amb discapacitat, serveis de valoració de la dependència, clubs socials i prelaborals.
  • Suspensió de les activitats en els centres de dia de teràpia ocupacional, els serveis de centre de dia ocupacional d'inserció i els centres de dia d'atenció especialitzada.

La vigència d'aquestes mesures ha començat a les 0 hores del dia 14 de març i s'aplicaran per un termini mínim de 15 dies.

Podeu consultar la resolució en el document adjunt.

Resolució de mesures complementàries per fer front al coronavirus

Resolució de mesures complementàries per fer front al coronavirus

Fitxer: 1789168.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 3
Mida: 48,97 kB

Publicat el 14.03.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès
×  
El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel
×  
Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant
×  
Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès
^