Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Repartiment a domicili dels lots d'ajuda d'aliments de L'Olivera
Repartiment a domicili dels lots d'ajuda d'aliments de L'Olivera
Efectius de Protecció Civil i de la Policia Local han transportat aquest matí els aliments per als lots d'ajuda de la botiga social L'Olivera, uns 320, que es distribuiran directament a partir d'avui als habitatges de les persones perceptores. D'aquesta manera es redueix el nombre de persones que han de sortir al carrer, fent compliment de les restriccions fixades per l'estat d'alarma.

El repartiment a les llars s'organitzarà amb la col·laboració de voluntaris de Protecció Civil, Policia Local, Brigada Municipal i personal de Benestar Social i Acció Comunitària. Ahir diumenge, tècniques d'Acció Comunitària i de Benestar Social van venir a l'Ajuntament per preparar els lots que es distribuiran avui. L'Ajuntament ha trucat a les persones receptores d'aquests lots per informar-los que no han de sortir dels seus habitatges per venir a recollir-los al centre L'Olivera i que els rebran directament a casa seva.

Des de l'Ajuntament volem agrair a totes les persones que estan col·laborant la seva dedicació i esforç per fer efectiu aquest repartiment.

Publicat el 16.03.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès
×  
El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel
×  
Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant
×  
Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès
^