Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Mercat Municipal recupera el seu horari habitual
Mercat municipal de Badia del Vallès
A partir d'avui, divendres, 20 de març, el mercat municipal torna al seu horari habitual de servei a la població. Aquesta mesura es pren perquè, després d'analitzar l'afluència de persones els darrers dies i amb la intenció de minimitzar riscos, tant dels paradistes com de la població en general, s'ha comprovat que es pot garantir l'abastiment de tota la població amb l'horari habitual. De cara als dies vinents, l'Ajuntament valorarà dilluns d'acord amb els paradistes si es manté l'horari habitual o és convenient reduir-lo.

Us recordem que l'horari habitual del mercat, que es recupera a partir d'avui i fins que s'acordi cap altre canvi, és el següent:

  • Dilluns, de 7:30 a 13 hores
  • Dimarts, de 7:30 a 14 hores
  • Dimecres, de 7.30 a 14 hores
  • Dijous, de 7.30 a 14 hores
  • Divendres, de 7.30 a 20.30 hores
  • Dissabte, de 7.30 a 14.30 hores

L'aforament del mercat continuarà limitat a un màxim de 170 persones (un terç del seu aforament real) tal com indiquen les restriccions fixades pel decret d'estat d'alarma. Si s'arriba a aquest límit, no es permetrà l'entrada de cap persona fins que baixi el nombre de persones a l'interior, com es fa fins ara.

Insistem en la necessitat que tothom respecti la distància de seguretat d'un metre i mig i que extremi les mesures de neteja per minimitzar el risc de contagi.

Gràcies per la vostra col·laboració.

Publicat el 20.03.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès
×  
El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel
×  
Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant
×  
Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès
^