Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Creu Roja i l'Ajuntament organitzen un dispositiu de distribució d'aliments a famílies d'extrema vulnerabilitat
La Creu Roja i l'Ajuntament organitzen un dispositiu de distribució d'aliments a famílies d'extrema vulnerabilitat
El camp de futbol municipal Sergio Busquets (Av. Tibidabo, s/n), al Poliesportiu Vell, serà el punt de distribució de lots d'aliments per a famílies d'extrema vulnerabilitat i que atén els Serveis Socials de l'Ajuntament de Badia. Tot plegat, en el marc de l'actual situació generada pel COVID19. La previsió és atendre setmanalment unes 180 famílies. D'aquesta manera, es focalitzarà la distribució a domicilis a persones amb una xarxa social dèbil o nul·la i que no es poden desplaçar pel seu propi peu. El dispositiu de distribució d'aliments es farà cada dimecres, de 10 a 14 hores.

Es distribuiran tres tipus de lots: Un, per persones que viuen soles; un altre, per a famílies sense fills, i un darrer, per a famílies amb fills. Al dispositiu, hi participaran tècniques de l'Ajuntament de Badia, efectius de Protecció Civil, així com voluntariat i personal laboral de Creu Roja.

Tota la distribució es farà amb les corresponents mesures de seguretat, per protegir tant a les persones que formen part de l'operativa com ales famílies beneficiàries. Per facilitar el dispositiu, us demanem que vingui només una persona de cada unitat familiar a recollir el lot, i que no sigui del col·lectiu considerat de risc (persones grans, amb malalties cròniques o problemes d'immunitat).

Publicat el 20.03.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès
×  
El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel
×  
Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant
×  
Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès
^