Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'alcaldessa anuncia mesures econòmiques per fer front al coronavirus
×  
Missatge de l'alcaldessa sobre el coronavirus a Badia Missatge de l'alcaldessa sobre el coronavirus a Badia
L'alcaldessa de Badia del Vallès, Eva Menor, ha anunciat que l'Ajuntament està ultimant mesures econòmiques per ajudar el comerç i la població de Badia a fer front a la crisi del coronavirus.

En un vídeo filmat aquest migdia, Eva Menor explica també l'evolució de la malaltia a la ciutat, amb les dades que li han facilitat des del Departament de Salut. Actualment hi ha confirmades sis persones de Badia ingressades per coronavirus a l'hospital de referència.

Eva Menor ha tingut un record per a les dues víctimes mortals i ha volgut agrair l'esforç de Protecció Civil, Creu Roja, personal de l'Ajuntament i les persones que treballen en els comerços de primera necessitat per assegurar els serveis de la ciutat.

L'alcaldessa també s'ha compromès a seguir mantenint informada la població de l'evolució d'aquesta crisi sanitària i ha tornat a insistir que és fonamental que tothom respecti el confinament per aconseguir que aquesta crisi se solucioni al més aviat possible.

Publicat el 23.03.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès
×  
El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel
×  
Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant
×  
Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès
^