Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Crida a l'aportació de guants i mascaretes i a la incorporació de professionals al nou Hospital Temporal Vallès Salut, a Sabadell
Pista Coberta d´Atletisme de Catalunya, a Sabadell
La Pista Coberta d'Atletisme de Catalunya, ubicada a Sabadell, acollirà els dies vinents l'Hospital Temporal Vallès Salut, que donarà suport a la Corporació Sanitària Parc Taulí en aquesta situació d'emergència sanitària provocada pel coronavirus Covid-19. Amb el nou hospital temporal es contribuirà a rebaixar la pressió assistencial al Taulí, que és el principal centre hospitalari de la comarca i que dóna servei a una població superior a les 400.000 persones. El nou hospital temporal acollirà entre 250 i 300 llits.

Com a municipi de l'àrea d'influència de l'Hospital Taulí, l'Ajuntament de Badia del Vallès fa una doble crida a la ciutadania:

  • Mascaretes i guants. Les consultes mèdiques privades (odontològiques o d'altre tipus) o persones particulars que puguin tenir mascaretes i guants, que els donin a la Policia Local per fer-ne la distribució entre el personal que està treballant a la Pista Coberta. Des de l'Ajuntament de Badia del Vallès es coordinarà el lliurament a la Policia Municipal de Sabadell.
  • Personal sanitari jubilat o alumnat de darrers cursos de medicina, infermeria o altres especialitats de la salut que vulguin col·laborar es posin en contacte amb Filial Vallès Occidental de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears per poder contribuir a fer front a l'actual emergència sanitària. Per contactar, pots enviar un correu a vallesocci@academia.cat.

Des de l'Ajuntament de Badia del Vallès agraïm qualsevol col·laboració que es pugui donar, sigui en material o en ajuda personal, per fer front a aquesta malaltia.

Crida a l'aportació de guants i mascaretes i a la incorporació de professionals al nou Hospital Temporal Vallès Salut, a Sabadell

Publicat el 30.03.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès
×  
El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel
×  
Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant
×  
Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès
^