Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Segon dia de distribució d'aliments per a les famílies vulnerables
Segon dia de distribució d'aliments per a les famílies vulnerables
Efectius de Protecció Civil, voluntariat i personal de Creu Roja i equips tècnics de l'Ajuntament de Badia del Vallès estan distribuint, aquest matí, per segon cop d'ençà que es va establir aquest servei, lots d'aliments per a famílies d'extrema vulnerabilitat i que són ateses pels Serveis Socials de l'Ajuntament de Badia. Està previst distribuir en persona uns 180 lots d'aliments, al Poliesportiu, en diferents franges horàries per evitar acumulacions.

La distribució a domicili es fa per a persones amb una xarxa social dèbil o nul·la i que no es poden desplaçar pel seu propi peu.
Es distribueixen tres tipus de lots: Un, per persones que viuen soles; un altre, per a famílies sense fills, i un darrer, per a famílies amb fills.

El dispositiu es realitza amb les mesures de seguretat adients per assegurar la protecció, tant a les persones que formen part de l'operativa com a les famílies beneficiàries, com la neteja prèvia de l'espai amb productes desinfectants.

Publicat el 01.04.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès
×  
El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel
×  
Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant
×  
Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès
^