Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Les denúncies per no respectar el confinament a Badia del Vallès ja superen les 110
Les denúncies per no respectar el confinament a Badia del Vallès ja superen les 110
Les dades més actualitzades de què disposem indiquen que, a Badia del Vallès, ja s'han interposat més de 110 denúncies a persones que no han respectat els requeriments per al confinament fixat per l'estat d'alarma.

Així, fins avui, 15 d'abril, la Policia Local ha interposat un total de 90 denúncies a Badia del Vallès per conductes contràries a les limitacions fixades. En total, des de l'Ajuntament es té coneixement d'un total de 118 denúncies cursades pels diferents cossos de seguretat per no respectar el confinament a la nostra ciutat.

Durant els dies de confinament també s'estan duent a terme controls de pas de la Policia Local amb efectius de la Guàrdia Civil i amb Mossos d'Esquadra, a diferents ubicacions de la població.

Aprofitem l'ocasió per recordar que, a banda de la possibilitat de ser multats, cal que, per responsabilitat i solidaritat, no sortim al carrer si no és estrictament necessari i sempre dins dels supòsits indicats pel decret de l'estat d'alarma.

Publicat el 15.04.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès
×  
El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel
×  
Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant
×  
Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès
^