Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Potencia el teu negoci a internet amb Digiemprèn
Web de Digiemprèn, el servei de formació digital de la Diputació de Barcelona

Vols tenir un negoci brillant en línia? Fes servir el web de formació digital Digiemprèn, de la Diputació de Barcelona, un servei al que s'ha adherit l'Ajuntament de Badia del Vallès.

La gerència del Servei de Comerç de la Diputació de Barcelona ha posat en marxa el web de formació digital Digiemprèn. L'objectiu del web, adreçat a comerços, serveis, i persones creadores i artesanes, és oferir cursos en línia, destinats a apropar el món digital i trobar eines i informació per crear un negoci  internet.

A més dels materials d'un curs tradicional, disposa de vídeos i lectures, així com de fòrums que ajudaran a construir una comunitat per als usuaris i professors on intercanviar dubtes i opinions.

El nostre municipi s'ha adherit al servei del programa per tal que els comerços de Badia del Vallès puguin utilitzar la plataforma de formació, una eina molt útil, donat que es pot treballar directament des del negoci o casa.

Si ets una persona comerciant o creadora i vols obrir o ja tens un negoci en línia, des de l'Ajuntament de Badia del Vallès t'animem a utilitzar i aprofitar aquesta eina que t'ajudarà, d'una forma fàcil, a millorar-lo o a crear-lo.

Flyer de Digiemprèn

Flyer de Digiemprèn

Fitxer: Flyer_Digiempre__768_n.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 951.15 kB

Publicat el 21.04.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^