Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Si estàs acabant els estudis i no tens clar què fer, l'Ajuntament et dóna suport en línia
Si estàs acabant els estudis i no tens clar què fer, l´Ajuntament et dóna suport en línia

L'Ajuntament t'ofereix el servei de suport i acompanyament a les transicions educatives en línia. Si estàs acabant l'ESO, Batxillerat o qualsevol nivell de formació professional i no tens clar què fer, aquest servei et pot orientar. El pots contactar mitjançant el whatsapp 670 75 65 59 i el correu electrònic gomezas@badiadelvalles.net.

El servei, totalment gratuït, ofereix orientació formativa o professional i està dirigit a les persones joves, fins als 25 anys, i a les seves famílies. T'informarà, orientarà, acompanyarà, i farà el seguiment en el procés de recerca d'un itinerari personal que s'adapti a les teves necessitats i interessos. 

Aquest servei treballa estretament coordinat amb els diferents agents educatius del territori: centres formatius, educadors socials i programes de formació ocupacional, també amb els programes de segona oportunitat que es desenvolupen al municipi (PFI, Centre Formació d'Adults, etc.), i hi realitza actuacions d'orientació i seguiment.

El suport i acompanyament a les transicions educatives s'oferia fins ara de forma presencial, però, a causa de la crisi sanitària provocada pel coronavirus, l'Ajuntament te'l continua oferint per mitjans telemàtics.

Si tens cap dubte sobre el teu futur, no t'ho pensis més i contacta'ns!

Publicat el 22.04.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^