Badia del Vallès amb l'esport AGENDA ACTIVITATS INSTAL·LACIONS ENTITATS TRAMITS LA NIT DE L'ESPORT ACTIVITATS D'ESTIU
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Establiment de franges horàries per sortir i practicar esport, a partir de demà, dissabte
Establiment de franges horàries per sortir i practicar esport, a partir de demà, dissabte
A partir de demà, dissabte, 2 de maig, s'aplicaran franges horàries per sortir de casa, caminar i practicar esport, en funció de diferents col·lectius i activitats, segons les Ordres Ministerials que s'han publicat avui al BOE. Es podrà fer passejades i esport, de les 6 a les 10 hores i de les 20 a 23 hores. Les persones majors de 70 anys o dependents tenen dues franges per passejar, de les 10 a les 12 hores i de les 19 a les 20 hores. Els menors de 14 anys, acompanyats d'un adult, poden sortir de 12 a 19 hores.

A continuació indiquem les limitacions de cada activitat i col·lectiu.

Esport i passejades
La pràctica d'esport individual i els passejos només podran dur-se a terme en les franges entre les 6 i les 10 hores i entre les 20 i les 23 hores.
Les persones majors de 14 anys poden practicar, individualment i de forma no professional qualsevol esport que no requereixi contacte amb tercers. Pel que fa als passejos, es podrà sortir acompanyat d'una sola persona convivent.

Els passejos es realitzaran amb una distància no superior a un quilòmetre respecte al domicili. Aquesta limitació no serà aplicable a la pràctica no professional de qualsevol esport individual, que està permesa dins de tot el terme municipal de Badia del Vallès.

Es pot circular per qualsevol via o espai d'ús públic, sempre que estigui accessible i es respectin els límits establerts.

No està permès l'accés a instal·lacions esportives tancades.

No es pot fer ús del vehicle motoritzat o del transport públic per a desplaçar-se a vies o espais d'ús públic amb la finalitat de practicar l'activitat física.

Persones de més de 70 anys i dependents
Aquelles persones que requereixin sortir acompanyades per motius de necessitat i les persones majors de 70 d'anys podran practicar esport individual i passejar entre les 10 i les 12 hores i entre les 19 i les 20 hores. Les persones majors de 70 anys podran sortir acompanyades d'una persona convivent d'entre 14 i 70 anys.

Menors de 14 anys
Els menors de 14 anys de la mateixa unitat familiar, fins a un màxim de 3 persones, podran sortir, sempre acompanyades d'un major d'edat responsable, en la franja horària de 12 a 19 hores. El passeig serà d'un màxim d'una hora, i es podran allunyar a un màxim d'1 kilòmetre del seu domicili habitual.

En tots els casos, cal mantenir la distància amb tercers, de dos metres, per evitar contagis.

Excepcions a la distribució per franges horàries
Les persones que presentin símptomes o estiguin en aïllament domiciliari a causa d'un diagnòstic per COVID-19, o que es trobin en període de quarantena domiciliària per haver tingut contacte amb alguna persona amb símptomes o diagnosticat de COVID-19, no podran sortir.

Excepcionalment, les franges horàries podran no ser aplicables en aquells casos en els quals per raons mèdiques, que han d'estar degudament acreditades, es recomani la pràctica de l'activitat física fora de les franges establertes. També es permetrà no seguir les franges horàries per motius de conciliació, degudament justificats, dels acompanyants de les persones majors, menors o amb discapacitat.

Aquesta distribució per franges horàries comença a aplicar-se a les 0 hores de demà, dissabte, 2 de maig de 2020, i es mantindrà durant tota la vigència de l'estat d'alarma i les seves possibles pròrrogues, si no hi ha modificacions.

Franges horàries per sortir, a partir del 2 de maig de 2020

Publicat el 01.05.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès
×  
El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel
×  
Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant
×  
Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès
^