Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Demà es distribuiran 2.500 mascaretes de protecció en les parades d'autobús de Badia del Vallès
Demà es distribuiran 2.500 mascaretes de protecció en les parades d´autobús de Badia del Vallès
L'Ajuntament de Badia ha rebut 2.500 mascaretes de protecció, lliurades per l'Estat espanyol, en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya i les administracions locals, que es distribuiran, demà dilluns, 4 de maig, a partir de primera hora, a les persones usuàries del transport públic, a les parades d'autobús de Badia del Vallès. Aquesta remesa forma part de les prop de 170.000 mascaretes que l'Estat distribueix per als municipis de menys de 20.000 habitants, que es lliuren en proporció amb la seva població.

La distribució de demà es farà mitjançant les persones voluntàries de Protecció Civil, i, si és possible, amb la col·laboració de la Policia Local de Badia.

Una patrulla de la Policia Local de Badia ha anat aquesta tarda a Sant Andreu de la Barca a recollir les 2.500 mascaretes que, demà, a partir de primera hora, cinc persones voluntàries de Protecció Civil distribuiran entre les persones usuàries del transport públic a la nostra població.

Recordem la necessitat de fer servir mesures d'autoprotecció, com les mascaretes, per tal de reduir les possibilitats de contagi del coronavirus en espais petits en què hi ha acumulació de persones, com és el transport públic.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Publicat el 03.05.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès
×  
El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel
×  
Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant
×  
Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès
^