Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'alcaldessa agraeix l'esforç de la població i demana paciència durant el procés de desconfinament
×  
Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020 Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020
L'alcaldessa de Badia del Vallès, Eva Menor, ha fet públic avui un missatge en què agraeix l'esforç de la població i demana paciència davant el procés de desconfinament.

En el vídeo, l'alcaldessa explica que Badia s'ha comportat "relativament bé" pel que fa al compliment de les mesures de confinament, motiu pel qual el seu percentatge de casos en relació amb la població sigui inferior al d'altres poblacions de l'entorn amb característiques similars. L'alcaldessa també ha destacat que en els darrers dies no s'han detectat nous casos de coronavirus a la població.

Eva Menor ha explicat que la Policia Local ja ha interposat més de 200 sancions a les persones que no han complit amb les limitacions fixades arran del confinament.

Finalment, ha fet una crida a la responsabilitat individual i ha anunciat que, aviat, l'Ajuntament presentarà una sèrie de mesures per donar resposta a les conseqüències econòmiques i socials de la crisi del coronavirus.

Publicat el 11.05.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès
×  
El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel
×  
Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant
×  
Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès
^