Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia del Vallès fa front a la LGTBIfòbia
Badia del Vallès fa front a la LGTBIfòbia
Avui la Biblioteca Vicente Aleixandre i el grup feminista Sexpertes, amb altres entitats de Badia, oferiran recursos i informació per fer front a la LGTBIfobia.

Durant la jornada d'avui, 17 de maig, la biblioteca Vicente Aleixandre publica a les seves xarxes socials tot un seguit de recursos digitals contra la LGTBIfòbia. Pots seguir la Biblioteca a les seves xarxes socials:
Facebook: @bibliotecadebadia
Twitter: @bibliotecabadia
Instagram: @bibliotecabadia

A més, el grup feminista Sexpertes també informarà de les diferents fòbies reconegudes al seu instagram:
Instagram: @sexpertasbdv

La LGTBIfòbia és l'odi o aversió cap a les persones que pertanyen al col·lectiu LGTBI (lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals, intersexuals... ). La LGTBIfòbia té diferents graus de violència. Cal observar els primers senyals d'alerta i actuar per frenar-ho o fer costat a la persona que l'estigui patint.

El 17 de maig és el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia pel fet que, en aquesta data, el 1990, l'Organització Mundial de la Salut (OMS) va eliminar l'homosexualitat de la llista de malalties mentals.

Avui, i cada dia, digues no a la LGTBIfòbia.

Badia del Vallès fa front a la LGTBIfòbia

Publicat el 17.05.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès
×  
El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel
^