Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia del Vallès acull dues jornades de donació de sang, dijous i divendres, al Casal d'Avis
Badia del Vallès acull dues jornades de donació de sang, dijous i divendres, al Casal d'Avis
Badia del Vallès s'ha sumat al conjunt de municipis catalans que han ofert els seus espais per garantir les donacions de sang a Catalunya durant aquests dies. Dijous i divendres d'aquesta setmana, 21 i 22 de maig, el Casal d'Avis comptarà amb un espai de donació de 10 a 14 i de 17 a 21 hores.

Cal reservar hora per donar sang a donarsang.gencat.cat, ja que, amb la reserva s'eviten esperes en uns dies que la ciutadania està responent molt bé a la necessitat de donar sang

Aquests dies, el Banc de Sang està fent una crida a la ciutadania per mantenir el ritme de donacions, que continuen sent necessàries durant l'epidèmia per a tractaments de càncer, accidents, parts amb complicacions, etc.

#JoEmQuedoaCasa
La donació de sang és aquests dies una de les activitats imprescindibles que la ciutadania pot fer per afavorir el funcionament del sistema sanitari i l'atenció als pacients dels hospitals.

El Banc de Sang, organisme del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, segueix les mesures de prevenció i seguretat i les aplica al conjunt de les seves campanyes. Des d'aquesta setmana, entre altres accions, els donants disposen de gel esterilitzant en arribar a l'espai, han de guardar una distància mínima d'un metre amb la resta de persones i tenen un bolígraf d'un sol ús per emplenar el qüestionari, entre d'altres.

Cal recordar, a més, que el coronavirus COVID-19 no es pot transmetre per la sang, sinó per via respiratòria, amb la qual cosa el procés de donació i transfusió disposa de la seguretat habitual.

Més informació sobre la donació de sang i la COVID-19:

Donant de sang, aquests dies ets imprescindible
Noves mesures de prevenció i seguretat als espais de donació
On van les donacions d'aquests dies?

Publicat el 18.05.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès
×  
El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel
^