Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
T'expliquem com fer tràmits electrònics amb l'Ajuntament amb el mòbil Android
T'expliquem com fer tràmits electrònics amb l'Ajuntament amb el mòbil Android

La tramitació electrònica amb l'Ajuntament té cada cop més importància a causa de les limitacions a l'atenció personal derivades de la crisi sanitària pel Coronavirus. Per això, a banda de l'habitual possibilitat de realitzar les gestions mitjançant l'ordinador, s'ha habilitat dur-les a terme amb el mòbil.

Ara per ara, aquesta opció està disponible amb mòbils amb sistema operatiu Android. S'està treballant en la seva implantació en terminals iPhone.

Pots consultar com fer l'operativa amb el teu mòbil Android en aquest vídeo explicatiu.

×  
ARXIUS/2020/Noticies/Tramitacio_Electronica_des_del_telefon_A.evid Tramitació Electrònica des del telèfon (Android - Gestiona) Tramitació Electrònica des del telèfonARXIUS/2020/Noticies/Tramitacio_Electronica_des_del_telefon_A.evid Tramitació Electrònica des del telèfon (Android - Gestiona) Tramitació Electrònica des del telèfon

A més de mitjançant mòbil i ordinador personal, et recordem que pots contactar l'Ajuntament per dubtes o tràmits al telèfon de l'Oficina d'Atenció Ciutadana 93 718 22 16.

Publicat el 19.05.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès
×  
El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel
^