Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Demà, 1 de setembre, comença el termini d'inscripcions als Espais Familiars 2020-21
Espais Familiars, activitats per a les famílies amb infants
A partir de demà, dimarts 1 de setembre, comença el termini d'inscripció per als Espais Familiars del Servei d'Orientació i Acompanyament a les Famílies (SOAF) de Badia del Vallès per al curs 2020-2021. Es podran inscriure les famílies que ja han rebut el correu electrònic de confirmació després d'haver realitzat la preinscripció.

Les famílies que hagin de pagar la taxa de 20 euros perquè viuen fora de Badia i hagin fet la inscripció on line, podràn fer el pagament amb targeta bancària demanant cita prèvia a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) fins el dia 18 de setembre. Podeu contactar l'OAC al telèfon 937 182 216. Recordem que, un cop finalitzat aquest periòde, qui no hagi fet el pagament quedarà sense plaça per a les activitats.

Els Espais Familiars 2020-21 són una sèrie d'activitats per a les famílies amb infants, des d'abans del naixement fins a l'adolescència. S'organitzen en diferents eixos temàtics, on pots trobar activitats com l'espai de Ioga i Mindfullness per a embarassades; espai nadó, per a famílies amb nadons de 0 a 6 mesos; tallers d'estimulació sensoriomotor infantil o servei de doula, entre altres.

Pots consultar més informació al tríptic del servei.

Espais familiars de Badia del Vallès 2020-21

Espais familiars de Badia del Vallès 2020-21

Fitxer: SERVEI_D_ORIENTACIO__769__I_ACOMPANYAMENT_A_LES_FAMI__769_LIES__SOAF_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 2.87 MB

Publicat el 31.08.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^