Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Dijous, presentació de l'estudi sobre la utilització de les cobertes dels edificis de Badia
Dijous, presentació de l´estudi sobre la utilització de les cobertes dels edificis de Badia
L'Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la Universitat Autònoma de Barcelona (ICTA-UAB) presentarà el dijous 3 de setembre, a les 18 hores, a la Biblioteca Vicente Aleixandre, els resultats de l'estudi fet a Badia del Vallès sobre la utilització de les cobertes dels edificis del municipi per implementar diferents sistemes com panells solars, agricultura, hivernacles i captació de l'aigua de pluja.

Aquest estudi l'ha dut a terme el grup de recerca SosteniPra de l'ICTA-UAB en el marc de ciutats sostenibles, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Badia del Vallès i de l'Associació de Veïns de Badia.

A l'acte es presentaran els resultats de l'estat actual de Badia i cinc escenaris de futur per al municipi.

Les persones de Badia podran votar quins escenaris prefereixen.

L'exposició dels escenaris es podrà veure a la Biblioteca Vicente Aleixandre fins al 13 de setembre. També pots votar en línia i veure els resultats clicant aquest enllaç: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSepoPptehmltBNNHRToShSGGCetksv31ssXcE2ub5AciqIkUQ/viewform
 
L'horari de visita de l'exposició serà dimarts, dijous i divendres de 10 a 14 hores, i dilluns i dimecres, de 16 a 20 hores. Es compliran totes les restriccions d'aforament obligatòries.

T'esperem! Participa i forma part del futur de Badia!


DADES DE LA PRESENTACIÓ

Dia: Dijous, 3 de setembre de 2020
Hora: 18 hores
Lloc: Biblioteca Vicente Aleixandre

Indicacions per assistir-hi: Degut a la situació actual, les persones interessades han de contactar prèviament la Biblioteca per no superar l'aforament permès (663 709 712) o bé picar al timbre a la porta de la Biblioteca el dia de la presentació perquè el personal de l'equipament permeti l'accés si no s'ha completat l'aforament.

Publicat el 01.09.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^