Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Suspès l'acte institucional de la Diada
L'Arbre de la Vida de Badia del Vallès
L'acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya a Badia l'11 de setembre s'ha suspès enguany per la situació derivada de la pandèmia de la COVID-19. Les entitats i persones que ho desitgin podran dipositar l'ofrena floral a l'Arbre de la Vida, al parc de Joan Oliver.

L'Ajuntament ha decidit suspendre enguany la celebració institucional. Totes les entitats i persones que ho desitgin podran dipositar la seva composició floral a l'Arbre de la Vida, l'olivera que es va plantar al Parc de Joan Oliver en homenatge a les víctimes de la COVID-19. L'Arbre de la Vida és la ubicació designada per a aquesta ofrena, que s'haurà de realitzar de forma individual, sense cap acte institucional, per evitar l'assistència d'un gran nombre de persones.

Agraïm la comprensió i desitgem que la situació sanitària faciliti la represa d'aquest tipus d'actes i la normalització de la vida social al més aviat possible.

Publicat el 07.09.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès
×  
El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel
×  
Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant
×  
Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès
×  
L'Ajuntament finalitza el segon habitatge de lloguer adaptat per a la gent gran L'Ajuntament finalitza el segon habitatge de lloguer adaptat per a la gent gran
^