Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Dijous, a les 18 hores, taller en línia per a famílies sobre la intel·ligència eròtico-afectiva durant l'adolescència
Dimecres, a les 18 hores, taller en línia per a famílies sobre la intel·ligència eròtico-afectiva durant l'adolescència
Demà dijous, a les 18 hores, i dins dels actes organitzats per commemorar el Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones, tindrà lloc un taller en línia per a famílies sobre la intel·ligència eròtico-afectiva durant l'adolescència. Per inscriure't al taller, a càrrec de Magranes, ho pots fer contactant el 635 531 036.

L'adolescència, etapa de canvis i de descobriment de la sexualitat, és fonamental per al desenvolupament d'una visió positiva, saludable i de respecte cap a la vivència de l'afectivitat. Amb aquest taller es facilitaran eines de comunicació i d'assertivitat sexuals.

L'activitat forma part del programa d'actes organitzats per l'Ajuntament de Badia del Vallès per conscienciar sobre la necessitat de rebutjar les violències masclistes, coincidint amb la commemoració, el 25 de novembre, del Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones. Aquesta programació es pot veure modificada en funció de les mesures decretades a causa de la COVID-19. Pots consultar el programa en aquesta notícia.

Publicat el 11.11.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès
×  
El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel
×  
Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant
×  
Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès
×  
L'Ajuntament finalitza el segon habitatge de lloguer adaptat per a la gent gran L'Ajuntament finalitza el segon habitatge de lloguer adaptat per a la gent gran
^