Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Participa en la cursa virtual contra el càncer, aquest cap de setmana
×  
Vídeo spot Cursa Virtual AECC Vídeo spot Cursa Virtual AECC
Badia del Vallès és una de les seus de la cursa virtual contra el càncer que organitza l'AECC. En aquest cas, i tenint en compte la COVID-19, la cursa és virtual, és a dir, cada persona que vulgui participar farà la seva cursa. Només cal que t'inscriguis i facis una cursa o una caminada de 10 kilòmetres entre el dissabte 12 i el diumenge 13 de desembre.

A continuació expliquem com fer-ho:

  • Completa una activitat de running o camina 10 km durant els dies 12 i 13 de desembre.
  • La teva activitat ha de realitzar-se en una vegada i ha de ser igual a la distància requerida de 10 km, o lleugerament superior.
  • Recorda guardar l'activitat quan arribis a 10 km per a poder aparèixer en la classificació de manera precisa.
  • Has de registrar-te en VR by Sport Heroes abans de acomplir la teva activitat perquè es puguin comptar els teus km.
  • Només es comptabilitzaran les activitats realitzades després del teu registre a l'esdeveniment i després de l'inici de l'esdeveniment.
  • La teva activitat ha de completar-se entre el 12 de desembre de 2020 a partir de les 5 del matí i el 13 de desembre de 2020 a les 23:59.
  • La teva activitat ha de carregar-se en myvrace.com abans del 13 de desembre a les 23:59. Si has connectat la teva aplicació i dispositiu, l'activitat es carregarà automàticament.
  • Els resultats també es carregaran en la pàgina oficial de l'AECC – Carrera contra el càncer Barcelona 24 hores després que finalitzi l'esdeveniment.

La COVID-19 ha provocat una emergència social que ha canviat les nostres rutines diàries. La carrera contra el càncer torna per viure la passió de córrer per una bona causa, recaptar diners per la investigació contra el càncer.
Aquest any la carrera contra el càncer no tan sols se celebra a Barcelona, sinó a tota Catalunya, corrent de manera virtual, des del 12 al 13 de desembre.

Accepta el repte! Calça't i torna a recórrer els carrers de Badia. Ajuda a la junta contra el càncer del teu territori a ser la guanyadora, sent la que aconsegueix major recaptació contra el càncer gràcies als teus kilòmetres recorreguts.

Dues possibilitats d'inscripció

Tens dues possibilitats d'inscripció: El dorsal virtual, amb un donatiu de 5 euros a l'AECC (més despeses de gestió) i el dorsal "jo investigo" virtual, amb bossa del corredor, per 15 euros (més despeses de gestió). Les bosses del corredor es podran recollir entre els dies 15 i 18 de desembre en una de les seus de l'AECC, s'enviarà un correu electrònic informatiu per a escollir l'horari que millor s'ajusti.

Aquest vídeo mostra testimonis de persones que han superat el càncer.

×  
Vídeo testimonial AECCVídeo testimonial AECC

Et pots inscriure i obtenir més informació, aquí: https://app.myvrace.com/en/challenges/details/aecc-cursa-virtual

Publicat el 10.12.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant
×  
Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès
×  
L'Ajuntament finalitza el segon habitatge de lloguer adaptat per a la gent gran L'Ajuntament finalitza el segon habitatge de lloguer adaptat per a la gent gran
×  
Entrevista a Eva Menor, Alcaldessa de Badia del Vallès Entrevista a Eva Menor, Alcaldessa de Badia del Vallès
^