Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia celebra Nadal amb la visita dels Reis d'Orient, a l'Auditori, i del Patge Reial, a la plaça de l'Ajuntament
Badia del Vallès celebrarà Nadal amb dos actes adreçats als infants de la població i les seves famílies: La visita del Patge Reial, el 3 de gener a la plaça de l'Ajuntament, amb accés lliure; i la visita dels Reis d'Orient, la tarda de 5 de gener, a l'Auditori, amb entrada amb reserva prèvia i horari predefinit.

A continuació expliquem els dos actes:

Els Reis d'Orient, el 5 de gener, a l'Auditori de Badia, amb reserva d'entrada i horari predefinit

Els Reis d'Orient visitaran l'Auditori de Badia la tarda del 5 de gener, de 12 a 14 i de 15 a 22 hores per trobar-se amb els infants de la població i recollir les seves cartes. Per garantir la seguretat, cada unitat familiar, d'un màxim de 6 persones, haurà de reservar entrada per accedir-hi, amb una franja horària predefinida d'una durada de 15 minuts.

Podreu deixar la vostra carta a la Bústia Reial, fer-vos una foto amb Ses Majestats i emportar-vos una bosseta de caramels.

Per garantir la seguretat de tothom, les visites es faran amb entrada i amb un horari predefinit, que podreu triar al web de reserva d'entrades https://recintes.cat/badiadelvalles.

El procés per assistir-hi és el següent:

El codi QR per accedir a la pàgina de reserva d'hora.

  • Trieu l'hora que vindreu i ompliu les vostres dades, tenint en compte que només podeu reservar 1 cita per unitat familiar (màxim, 6 persones; d'elles, màxim, 2 adults).
  • Sigueu puntuals, no vingueu abans ni després de l'hora que heu reservat.
  • L'aforament màxim dins de l'Auditori serà de 4 famílies (24 persones).
  • Porteu sempre mascareta.
  • Mantingueu les distàncies marcades a la cua i seguiu en tot moment les indicacions del personal de l'Ajuntament.

Si heu fet una reserva i la voleu anul·lar, si us plau envieu un correu electrònic a mahugogn@badiadelvalles.net o truqueu al 692 68 06 29, indicant el nom, dia i hora de la reserva, per poder alliberar-la i donar l'oportunitat a una altra família.

Si el vostre infant té necessitats específiques, teniu a la vostra disposició els passis que hi ha a la franja horària entre les 16 i les 16.30 hores (ho podreu fer a través del correu electrònic mahugogn@badiadelvalles.net o 692 68 06 29) tot i que podeu apuntar-vos a un altre horari, si ho preferiu.

El 3 de gener, el Patge Reial, a la plaça de l'Ajuntament

A la visita dels Reis s'avançarà el patge reial, com és tradicional, que també recollirà les cartes adreçades a Ses Majestats, el 3 de gener, de 17.30 a 19.30 hores, a la plaça de l'Ajuntament. Aquest acte és d'accés lliure, amb limitació d'aforament, així que no cal reserva prèvia d'entrada.

Durant l'estada del patge, amenitzaran l'acte amb música la Coral Ginesta del Vallès i el Coro Rociero de la Cofradía de Badia del Vallès.

Us recordem que, en aquest acte, també és imprescindible l'ús de mascareta, mantenir les distàncies de seguretat, fer servir gel hidroalcohòlic i seguir en tot moment les indicacions de l'organització.

Gaudiu de la màgia de Nadal a Badia!

Cartell de l'activitat

Publicat el 21.12.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^