Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
“Persianes amunt!”, models de cartells per als comerços de Badia del Vallès en temps de pandèmia
“Persianes amunt!”, models de cartells per als comerços de Badia del Vallès en temps de pandèmia.
El Servei Local de Català de Badia del Vallès (SLC), amb la col·laboració de l'Associació de Comerciants i l'Ajuntament, difondran 8 fitxes amb consells i models per a la correcta redacció dels cartells informatius que l'actual situació de pandèmia ha fet tan habituals als aparadors dels establiments.

Les fitxes “Persianes amunt!” estan relacionades amb els horaris, els elements de protecció, la capacitat del local, la distància de seguretat, etc. Inclouen, a més, l'adreça electrònica badia@cpnl.cat, del Servei d'Assessorament Lingüístic (SAL), perquè els comerciants hi puguin enviar sol·licituds de revisió o traducció de textos, i consultes sobre recursos lingüístics i normativa lingüística.

Aquesta actuació se suma a d'altres elaborades per l'Ajuntament i l'Associació de Comerciants per dinamitzar els comerços de Badia.

El SLC, a través dels cursos de català de nivell bàsic i del programa Voluntariat per la llengua, col·labora amb alguns comerços i parades del Mercat en activitats que ajuden l'alumnat a practicar la conversa en català en un context real, alhora que es fomenta la compra al comerç local com a ajuda a la integració de les persones nouvingudes.

Pots veure la primera de les fitxes, dedicada als horaris, aquí:

Fitxa dels horaris comercials

Publicat el 21.12.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^