Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Diumenge 3 de gener, el Patge Reial, a la plaça de l'Ajuntament
Demà, diumenge 3 de gener, el Patge Reial, a la plaça de l'Ajuntament
Demà, diumenge 3 de gener, de 17.30 a 19.30 hores, el Patge Reial serà a la plaça de l'Ajuntament per recollir les cartes adreçades a Ses Majestats els Reis d'Orient. Aquest acte és d'accés lliure, amb limitació d'aforament, així que no cal reserva prèvia d'entrada.

Durant l'estada del patge, la Coral Ginesta del Vallès i el Coro Rociero de la Cofradía de Badia del Vallès amenitzaran l'acte amb música.

Us recordem que, en aquest acte, també és imprescindible l'ús de mascareta, mantenir les distàncies de seguretat, fer servir gel hidroalcohòlic i seguir en tot moment les indicacions de l'organització.

Els actes de Nadal a Badia del Vallès finalitzaran el dimarts 5 de gener, amb la visita dels Reis d'Orient, a l'Auditori amb reserva d'entrada i horari predefinit. A l'hora de publicar aquesta informació, encara hi ha entrades disponibles al web https://recintes.cat/badiadelvalles.

Gaudiu de la màgia de Nadal a Badia!

Publicat el 02.01.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès
×  
El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel
×  
Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant
×  
Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès
×  
L'Ajuntament finalitza el segon habitatge de lloguer adaptat per a la gent gran L'Ajuntament finalitza el segon habitatge de lloguer adaptat per a la gent gran
^