Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Un patge que porta il·lusió i música
El Patge Reial, ahir, a la plaça de l'Ajuntament.
El Patge Reial va ser ahir a la tarda a la plaça de l'Ajuntament per recollir les cartes adreçades a Ses Majestats els Reis d'Orient. La seva presència va ser amenitzada amb la música en directe de La Coral Ginesta del Vallès i el grup Son de Alma, acompanyat pel Coro Rociero de la Cofradía de Badia del Vallès.

La Coral Ginesta del Vallès i el grup Son de Alma, acompanyat pel Coro Rociero de la Cofraria de Badia del Vallès, van oferir una selecció musical protagonitzada per nadales i cançons tradicionals amb les festes nadalenques com a tema, que van emocionar les nombroses persones assistents a l'acte.

El Patge Reial ha recollit totes les cartes per lliurar-les a Ses Majestats els Reis d'Orient. Demà, 5 de gener, Ses Majestats visitaran l'Auditori. Per accedir, cal reserva d'entrada i selecció d'horari predefinit. Les darreres entrades encara són disponibles al web https://recintes.cat/badiadelvalles.

Publicat el 04.01.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès
×  
El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel
×  
Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant
×  
Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès
×  
L'Ajuntament finalitza el segon habitatge de lloguer adaptat per a la gent gran L'Ajuntament finalitza el segon habitatge de lloguer adaptat per a la gent gran
^