Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia del Vallès rep el suport del Consell Comarcal per impulsar la reactivació econòmica del municipi
Badia del Vallès rep el suport del Consell Comarcal per impulsar la reactivació econòmica del municipi
El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha apostat per avançar en una nova etapa de cooperació amb Badia del Vallès i altres municipis de la comarca, posant en marxa un Pla de Reconstrucció Social i un Pla de Xoc per a la Reactivació econòmica del Vallès Occidental, per donar resposta a la situació econòmica sobrevinguda per la COVID-19.

L'Ajuntament de Badia del Vallès s'ha sumat amb l'objectiu específic de donar un suport als comerciants del nostre municipi, per tal d'ajudar-los en la reactivació dels seus negocis.

La col·laboració del Consell Comarcal es realitza a través del programa Plans de Reactivació Socioeconòmica, que facilitarà suport tècnic en l'execució d'accions per afrontar l'impacte de la COVID-19. Aquest suport treballarà conjuntament amb la dinamitzadora comercial de l'Ajuntament de Badia del Vallès per:

  1. Compartir experiències en comerç local dins dels plans de reactivació econòmica del Pla de Xoc de la comarca que puguin ser d'utilitat al nostre comerç.
  2. Informar tots els comerciants del municipi, de forma continuada, sobre les possibles ajudes i subvencions que vagin sortint per reactivar, millorar i promoure els seus negocis. Es treballarà també per donar-los suport en els tràmits necessaris per poder sol·licitar la subvenció.
  3. Cercar cursos i tallers d'especial interès pels comerciants, a proposta de la dinamitzadora o per petició dels mateixos comerciants.

Amb aquestes actuacions i amb els interessos que puguin tenir els comerciants de Badia del Vallès posem a la seva disposició el correu de la dinamitzadora comercial de l'Ajuntament de Badia del Vallès, a fi que puguin enviar les seves propostes, suggeriments o necessitats particulars perquè els puguem ajudar de forma directa: gonzalezrmrt@badiadelvalles.net.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, finançat pel “Servicio Público de Empleo Estatal” i cofinançat en un 50% per l'FSE.

Publicat el 28.01.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès
×  
El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel
×  
Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant
×  
Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès
^