Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Ús del patinet elèctric a Badia
Ús del patinet a Badia
El patinet elèctric, com la resta de vehicles de mobilitat personal, és un mitjà de transport còmode i sostenible, però cal fer-ne ús amb civisme, tenint en compte la resta de persones que fan servir l'espai públic de la ciutat i la normativa que el regula.

A continuació, resumim les limitacions que fixa la normativa per al seu ús:

Velocitat màxima: 25 km/h

La velocitat màxima a la qual poden circular els patinets és de 25 km/h. Si el teu patinet o vehicle de mobilitat personal té prestacions superiors, et poden multar.

Per on circular?

Només pots circular per calçades. No pots circular amb patinet per les voreres ni per les zones destinades als vianants, ni per vies interurbanes, travessies i autopistes i autovies, encara que travessin poblacions. Tampoc pots circular per túnels urbans.

Normativa

Fent servir el patinet, has de complir les normes de circulació, com qualsevol altre vehicles Com a conductor, et poden fer la prova d'alcoholèmia. No facis ús d'aparells que et distreguin de la conducció, com reproductors de so amb auriculars ni telèfon mòbil.

Només una persona

Només una persona pot anar en patinet, qui el condueix. La circulació de dues persones en un mateix patinet és sancionable.

La seguretat, sobre tot

Porta casc i condueix amb tranquil·litat, tant pels altres com per a tu. De nit, assegura que et vegin, amb il·luminació al teu vehicle i roba amb elements reflectants.

Indicacions per a l'ús del patinet elèctric a Badia

Publicat el 28.01.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^