Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Mercat de Badia, protagonista d'un capítol de “Gent de Mercats”, de TV3
El Mercat de Badia, protagonista d´un capítol de “Gent de Mercats”, de TV3
Un equip de TV3 està rodant avui i demà un capítol de la docusèrie “Gent de Mercats”, que mostra el dia a dia de les persones que hi treballen. El programa s'emetrà en unes setmanes, durant el primer trimestre de l'any.

Des de primera hora del matí, l'equip de rodatge ha estat seguint la jornada laboral de les persones de diverses parades del Mercat.

El capítol forma part de la segona temporada d'aquesta docusèrie de TV3, dirigida per la periodista Tana Collados, que dóna a conèixer la vida dels comerciants, dels compradors i de diferents perfils humans que passen pels mercats municipals.

La sèrie mostra tots els racons d'aquests equipaments, des del bar del mercat a les seves entranyes, a través dels protagonistes que hi viuen i expliquen els reptes amb què s'enfronten, les relacions que estableixen i els sentiments entre les parets dels mercats.

El fet que el Mercat de Badia sigui una de les ubicacions per a aquesta segona temporada evidència com aquest equipament s'ha constituït en tota una referència a la comarca.

De seguida que es faci pública la data d'emissió del programa, informarem mitjançant el web i les xarxes socials de l'Ajuntament.

Publicat el 28.01.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès
×  
El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel
×  
Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant
×  
Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès
×  
L'Ajuntament finalitza el segon habitatge de lloguer adaptat per a la gent gran L'Ajuntament finalitza el segon habitatge de lloguer adaptat per a la gent gran
^