Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Mobilitat comarcal i obertura del Complex Esportiu, a partir de dilluns
Complex Esportiu
Demà, dilluns 8 de febrer, entraran en vigor les noves mesures aprovades pel PROCICAT i que comporten l'extensió de la mobilitat, que passarà a ser d'àmbit comarcal; l'ampliació d'horaris a la restauració, i la reobertura dels centres esportius, com el Complex Esportiu de Badia del Vallès. Es manté el confinament nocturn entre les 22 i les 6 hores.

La primera de les novetats té a veure amb la mobilitat. A partir de demà, el confinament serà comarcal, i no municipal com fins ara. Es recorda que la mobilitat laboral només està permesa quan no es pot teletreballar i que les activitats socials han de continuar regint-se sota un màxim de 6 persones i que no siguin de més de 2 bombolles de convivència.

Ampliació d'horaris a la restauració
La segona novetat és l'ampliació dels horaris d'obertura dels negocis de restauració i hostaleria. En aquest sentit, tant les terrasses com a l'interior, podran obrir de 7.30 a 10.30 hores, i de 13 a 16.30 hores. En la resta d'horaris, aquests negocis poden seguir funcionant per a recollida al mateix establiment per part del client o per a lliurament a domicili.

Els comerços no essencials continuaran tancats els caps de setmana
En l'àmbit dels comerços, es manté el 30% de l'aforament pel petit comerç, que ha de romandre tancat el cap de setmana; també seguiran tancats els centres comercials i els establiments de centres comercials de més de 400 metres quadrats. Aquestes dues limitacions, però, no afecten els establiments de venda de productes de primera necessitat i d'activitat considerada essencial; de fet, ara les llibreries s'equiparen a aquests establiments i podran obrir durant el cap de setmana.

Activitats culturals, sense canvis
Pel que fa a les activitats culturals, museus, biblioteques i sales d'exposicions continuen oberts a la meitat del seu aforament. Cinemes, teatres, auditoris i sales de concerts es mantenen oberts també a la meitat de l'aforament i un màxim de 500 persones o un miler si la ventilació és òptima. Els actes religiosos i les cerimònies civils seguiran amb un 30% de l'aforament, també amb un màxim de mig miler de persones o d'un miler si la ventilació òptima.

Activitat presencial parcial al primer curs de graus universitaris
En l'àmbit educatiu, la docència universitària teòrica seguirà en format virtual, a excepció del primer curs, en què es podrà reprendre parcialment l'activitat presencial. A l'ESO, infantil i primària es manté la presencialitat plena i poden seguir actives les extraescolars que tenen lloc als centres escolars que no trenquin el grup bombolla.

Reobertura de les instal·lacions esportives
Pel que fa a l'àmbit esportiu, les instal·lacions i equipaments en espais tancats, com el Complex Esportiu, podran obrir amb aforament al 30% i amb activitats grupals limitades a 6 persones i amb ús obligatori de mascareta.
Ja pots reservar la teva activitat al Complex Esportiu al web https://iembadia.deporsite.net/.

A més, ara també es permetrà reprendre les competicions que donen accés a categories estatals. Els espais esportius a l'aire lliure romanen oberts amb un aforament del 50% i control d'accés.

Publicat el 07.02.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès
×  
El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel
×  
Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant
×  
Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès
×  
L'Ajuntament finalitza el segon habitatge de lloguer adaptat per a la gent gran L'Ajuntament finalitza el segon habitatge de lloguer adaptat per a la gent gran
^