Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canvi d'ubicació de l'espai de votació al CEIP La Muñeira
Canvi d'ubicació de l'espai de votació al CEIP La Muñeira
L'espai per a la votació al col·legi electoral del CEIP La Muñeira serà una sala utilitzada pel professorat de l'escola i no una aula, com s'havia definit prèviament.

A conseqüència de la preocupació que les famílies han transmès a l'Ajuntament per la ubicació de l'espai de votació a una aula del centre, aquest matí, l'equip tècnic de l'Ajuntament s'ha reunit al centre amb l'alcaldessa, Eva Menor, per veure si havia la possibilitat de modificar el lloc de votació. Calia trobar un espai alternatiu que reunís les condicions de volum, ventilació i accessibilitat necessàries per facilitar el procés de votació. Finalment, i un cop, parlat amb la direcció del centre, l'espai habilitat per a la votació serà una sala utilitzada pel professorat del centre.

Des de l'Ajuntament volem subratllar que el canvi d'ubicació s'ha realitzat en atenció a la preocupació de les famílies, no perquè no estigués garantida la seguretat sanitària. Com a la resta de col·legis electorals, es netejarà i desinfectarà l'espai de la votació abans, durant i després del procés electoral.

Publicat el 13.02.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès
×  
El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel
×  
Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant
×  
Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès
×  
L'Ajuntament finalitza el segon habitatge de lloguer adaptat per a la gent gran L'Ajuntament finalitza el segon habitatge de lloguer adaptat per a la gent gran
^