Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia per la igualtat, un concurs a TikTok per la igualtat de gènere
Badia per la igualtat, un concurs a TikTok per la igualtat de gènere
L'Ajuntament de Badia del Vallès proposa un concurs de vídeos a la xarxa TikTok per fomentar la creativitat, pel que fa a la igualtat de gènere, de cara a la celebració del 8 de març, Dia Internacional de la Dona, amb dos premis, de 200 i 100 euros. El termini per a la presentació de vídeos comença dilluns, 22 de febrer, i finalitza el 10 de març.

La temàtica ha de fer referència a la lluita per la igualtat de gènere: igualtat en l'esport, en oportunitats laborals, en tasques domèstiques, denúncia de relacions tòxiques, oposició al masclisme, empoderament, detecció de micromasclismes, lluita contra la violència de gènere, etc.

El certamen compta amb un primer premi dotat amb 200 euros i un segon premi dotat amb 100 euros. A més, l'obra guanyadora optarà al premi nacional “Rodando por la Igualdad”, dotat amb 500 euros, en què participaran totes les obres guanyadores dels diferents certàmens locals, de la iniciativa a escala estatal.

Els treballs guanyadors a Badia es donaran a conèixer el 16 de març de 2021 i el treball guanyador del certamen nacional es donarà a conèixer el 25 de març de 2021.

Poden participar-hi totes aquelles persones que resideixin, treballin, estudiïn o hagin nascut a Badia de Vallès. La data límit per presentar les obres serà el 10 de març de 2021.

Els vídeos han d'incloure les etiquetes #Badiaporlaigualdad #rodandoporlaigualdad #Badiaperlaigualtat #rodantperlaigualtat

La inscripció és totalment gratuïta i en línia, i es realitza a través d'aquest formulari:
http://www.badiadelvalles.cat/BadiaPerLaIgualtat

Demostra la teva creativitat i lluita per la igualtat, amb les teves imatges!

Badia per la igualtat, un concurs a TikTok per la igualtat de gènere

Publicat el 19.02.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Presentacio? del Mapa de l'Amiant a la ciutadania Presentacio? del Mapa de l'Amiant a la ciutadania
×  
Roda de premsa del Mapa de l'Amiant Roda de premsa del Mapa de l'Amiant
×  
Cicle d'activitats d'estiu Cicle d'activitats d'estiu
×  
Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès
×  
El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel
^