Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Teatre familiar per presentar dones que han obert camí cap a la igualtat
Sílvia Molins i Francesc Ollé, en un moment de l'espectacle.
L'escriptora Mercè Rodoreda, l'aviadora Maria Pepa Colomer o la fotoperiodista Joana Biarnés han estat algunes de les dones que la companyia Sensedrama Teatre ha presentat a la seva obra Dones Valentes, a l'Auditori Municipal, dins dels actes pel Dia Internacional de la Dona.

Sílvia Molins i Francesc Ollé han explicat, amb humor i creativitat, la vida d'aquestes i altres dones que han estat capdavanteres en la lluita per la igualtat efectiva d'oportunitats i les vicissituds que han hagut de passar per aconseguir fer realitat els seus somnis.

Una obra amb un missatge clar per a les dones i homes del futur, cal seguir lluitant per aconseguir un món que asseguri la igualtat d'oportunitats.

Publicat el 07.03.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès
×  
El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel
×  
Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant
×  
Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès
×  
L'Ajuntament finalitza el segon habitatge de lloguer adaptat per a la gent gran L'Ajuntament finalitza el segon habitatge de lloguer adaptat per a la gent gran
^