Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Control del clavegueram contra els rosegadors a les zones 4 i 5 de Badia
Control del clavegueram contra els rosegadors a la zona de l´Av. de la Mediterrània, Av. de la Plata i el carrer Bètica
Demà, dimecres 17 de març, a partir de les 8 del matí, continuarà el control del clavegueram als sectors 4 i 5 de Badia del Vallès.

El sector 4 és l'àrea que comprèn de l'av. Costa Brava, fins a la c-58 i limitant pel sud amb l'IES Badia. El sector 5 és la zona central del municipi, compresa entre av. de la Plata, Av. de Burgos, carrer Bètica i fins a la plaça de Montjuïc (rotonda).

Recordem que aquestes accions de control necessiten la col·laboració de totes les persones. No hem de llençar brossa als jardins, sobretot restes de menjar, ja que són un atraient molt fort per als rosegadors i afavoreixen l'existència de caus en aquests jardins. També és molt important no llençar tovalloletes humides ni brossa pels WC.

Publicat el 16.03.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès
×  
El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel
×  
Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant
×  
Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès
×  
L'Ajuntament finalitza el segon habitatge de lloguer adaptat per a la gent gran L'Ajuntament finalitza el segon habitatge de lloguer adaptat per a la gent gran
^