Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Tallada la carretera de Badia a Sabadell, a partir de dilluns, a l'altura de la benzinera, per les obres del sobreeixidor del Torrent de Can Gorgs
Zona de les obres. En vermell, tram de la carretera que quedarà tallat.
A partir de dilluns 29 de març, quedarà tallada la carretera de Badia del Vallès a Sabadell, a l'altura de la benzinera de Repsol, per les obres del sobreeixidor del Torrent de Can Gorgs. La carretera romandrà tancada unes quatre setmanes i es preveu que la finalització total dels treballs sigui a finals de maig.

Es podrà accedir a la benzinera des de Badia, però no es podrà continuar per la carretera fins a Sabadell. Igualment, venint des de Sabadell, no s'hi podrà accedir i caldrà desplaçar-se fins al següent accés, a l'altura de l'Ikea.


El temps dels treballs respon a la complexitat de les obres a la zona, en què hi ha xarxes de serveis d'Endesa, Aigües de Sabadell, Adif i Aigües Ter-Llobregat.

Obres per evitar inundacions

El sobreeixidor és una infraestructura necessària per reconduir l'aigua en dies de grans precipitacions de pluja i evitar així que es produeixin inundacions a la zona.

Ja s'ha instal·lat la senyalització a les vies de la zona per indicar els desplaçaments permesos durant el temps que durin les obres.

Publicat el 27.03.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès
×  
El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel
×  
Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant
×  
Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès
^