Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia commemora el Dia Internacional del Poble Gitano amb actes organitzats per Tumenge Calí
Tumenge Calí organitza els actes de commemoració del Dia Internacional del Poble Gitano
Badia del Vallès celebrarà aquesta setmana el Dia Internacional del Poble Gitano, amb xerrades a les escoles i instituts, i un acte commemoratiu, dijous, 8 d'abril, a l'Auditori Municipal, amb reserva d'entrada.

Demà, 7 d'abril, es duran a terme xerrades de sensibilització a les escoles i instituts del municipi.

Dijous, 8 d'abril, a partir de les 19 hores, l'Auditori Municipal de Badia acollirà l'acte principal, que oferirà la lectura de commemoració del Dia Internacional del Poble Gitano, la lectura d'un conte gitano, “Los piratas buscatesoros”, de Josefa Flores Arenas, i una actuació de flamenc, a càrrec de l'equip artístic de “Las Cuevas de Can Singla”.

Per assistir a l'acte de dijous, cal fer reserva prèvia d'entrada a https://recintes.cat/badiadelvalles, que està operativa a partir d'avui.

Cal reservar una entrada per persona. Per a les persones menors d'edat, es pot utilitzar el mateix DNI de l'adult tants cops com sigui necessari.

Cartell dels actes del Dia Internacional del Poble Gitano

Publicat el 06.04.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès
×  
El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel
×  
Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant
×  
Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès
×  
L'Ajuntament finalitza el segon habitatge de lloguer adaptat per a la gent gran L'Ajuntament finalitza el segon habitatge de lloguer adaptat per a la gent gran
^