Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Fes servir internet per fer créixer el teu negoci!
Si tens un negoci o treballes com a persona professional autònoma, et proposem una formació per treure profit a internet.
Si tens un negoci o treballes com a persona professional autònoma, et proposem una formació promoguda pel Consell Comarcal del Vallès Occidental i l'Ajuntament de Badia del Vallès per treure profit a internet per a la potenciació del teu negoci.

Des del Servei de Comerç de l'Ajuntament de Badia del Vallès i amb el suport i dins del Pla de Reactivació del Consell Comarcal del Vallès Occidental estem duent a terme una prova pilot d'acompanyament a persones professionals autònomes i comerciants per potenciar la utilització d'Internet per fer tràmits en línia, gestionar el correu electrònic, fer servir eines Google i xarxes socials, entre altres.

Aquesta formació neix de la necessitat que es va detectar arran del procés de dinamització del comerç local que ha fet el servei de Comerç de l'Ajuntament.

Es tracta d'una formació de fins a 3 hores impartides al comerciant i amb un màxim de 6 participants. Són sessions individuals i poden fer-se a l'establiment comercial.

D'altra banda, s'està treballant la possibilitat de fer un curs concret de Pimec que reculli les necessitats de les persones comerciants de Badia per tal de crear-lo a mida. A més a més, el servei de Comerç està fent arribar una selecció de cursos en línia gratuïts a tots els comerciants.

Entre les múltiples accions desenvolupades per potenciar el comerç local, es va crear fa uns mesos un nou canal de comunicació amb els comerços locals mitjançant un llistat de difusió per WhatsApp.

Si tens interès a millorar el teu ús de les eines d'internet per potenciar el teu negoci, posa't en contacte amb el servei de Comerç de l'Ajuntament a badia.comerc@badiadelvalles.net. Estem per ajudar-te!

Publicat el 06.04.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès
×  
El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel
×  
Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant
×  
Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès
×  
L'Ajuntament finalitza el segon habitatge de lloguer adaptat per a la gent gran L'Ajuntament finalitza el segon habitatge de lloguer adaptat per a la gent gran
^