Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Neteja d'embornals, reixes i canaletes, durant aquesta setmana
Neteja d'embornals
Aquesta setmana es duen a terme les tasques de neteja d'embornals, reixes i canaletes de la ciutat. Aquestes feines, que estan incloses en la campanya semestral que realitza el municipi, tenen com a objectiu eliminar la brutícia, les fulles i els papers que s'acumulen a l'interior d'aquests espais i que poden dificultar la recollida d'aigua els dies de pluja.

Arran de diversos casos d'embussaments detectats a la xarxa de sanejament i clavegueram, recordem que les tovalloletes humides d'un sol ús no s'han de llençar al vàter, sinó que han d'anar a la fracció de rebuig de les escombraries, ja que el material de què estan fetes no es degrada en contacte amb l'aigua. Cal tenir en compte que cada actuació del servei de camió cisterna per solucionar aquests embussaments costa entre 300 i 600 euros.

Des de l'Àrea de Dret a la ciutat i Agenda Urbana de l'Ajuntament volem remarcar la necessitat de participar en la correcta gestió dels residus domèstics. Moltes gràcies per la teva col·laboració.

Publicat el 07.04.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès
×  
El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel
×  
Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant
×  
Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès
^