Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Reunió de treball de l'Ajuntament amb el Centre de Dia per a la Gent Gran
Reunió de treball de l´Ajuntament amb el Centre de Dia per a la Gent Gran
El tinent d'alcaldessa tercer, de l'Àrea d'Acció Comunitària Inclusiva, Josep Martínez, i el regidor de Gent Gran i Esports, Antonio García, es van reunir ahir amb la directora del Centre de Dia per a Gent Gran de Badia del Vallès, Cristina Pablo; la gestora d'Eulen SocioSanitario Lidia Ruiz, i la treballadora familiar, Fanny Camino.

A la trobada, els representants de l'Ajuntament van voler conèixer les necessitats del centre de cara a estudiar vies de col·laboració del consistori amb l'equipament per oferir la millor assistència a la gent gran. També es va proposar a l'equip del centre participar en la redacció del Pla d'Acció Comunitària Inclusiva (PLACI) pel que fa als temes relatius a les persones grans de la població.

El Centre de Dia dóna servei a 30 persones, dividides en dos grups de 15, per oferir la màxima seguretat davant la COVID-19. Totes les persones usuàries i treballadores estan vacunades davant d'aquest virus.

El Centre de Dia és un servei d'acolliment diürn de la Generalitat de Catalunya, ubicat al carrer Bètica, s/n, que complementa l'atenció pròpia de l'entorn familiar, per afavorir la recuperació i el manteniment de l'autonomia personal i social, mantenir la persona en el seu entorn personal i familiar en les millors condicions i proporcionar suport a les famílies en l'atenció a les persones majors dependents.

Publicat el 08.04.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès
×  
El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel
×  
Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant
×  
Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès
^