Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'app Apropteu, el nou directori digital de comerç de proximitat de la província de Barcelona per a ciutadania i comerciants
L´app Apropteu, el nou directori digital de comerç de proximitat de la província de Barcelona per a ciutadania i comerciants

Ja pots descarregar-te la nova app Apropteu, impulsada per la Diputació de Barcelona, i adreçada tant a la ciutadania com a comerciants, paradistes, empresaris del sector i emprenedors. L'aplicació, que neix amb la voluntat de convertir-se en el directori digital de comerços de proximitat de la província de Barcelona, permetrà cercar qualsevol tipus de comerç o servei; conèixer l'oferta de productes, bonificacions, i promocions, així com establir una comunicació bidireccional entre els comerciants.

Apropteu, disponible per IOS i Android, vol aportar eines digitals per tal que els comerços i serveis aconsegueixin ser més competitius amb l'objectiu de dinamitzar el sector mitjançant la tecnologia; crear una xarxa entre comerciants, empresaris i ciutadania;  buscar la implicació de les associacions de comerciants i dels mateixos ajuntaments i empoderar el sector.

Per a comerciants i per a la ciutadania

Si tens un comerç, dóna't d'alta a l'aplicació i fes-la servir com a una eina de promoció digital del teu negoci. És totalment gratuïta i et pot ajudar a establir contactes amb clients i tenir una major presència a internet.

Si ets un veí o veïna de Badia, Apropteu et serveix com a directori dels comerços que tens al voltant i t'ofereix moltes funcionalitats per trobar allò que necessites.

Funcionalitats com servei de cerca, xat i promocions

Entre les principals funcionalitats de l'aplicació, es podrà cercar comerços i serveis dels municipis de la província de Barcelona; comunicar-se amb ells a través del xat; conèixer promocions, productes i novetats; aprofitar els avantatges comercials i accions de fidelització; i consultar les activitats comercials del teu barri, entre d'altres.

Amb totes les garanties legals

L'app Apropteu té totes les garanties legals pels usuaris i comerciants per la seguretat corporativa que ofereix la Diputació de Barcelona, tant en les obligacions legals com en els drets de la ciutadania.

El comerç de proximitat es troba actualment en una situació d'excepcionalitat a causa de la crisi de la pandèmia sanitària COVID-19. Aquesta, malauradament, ha accentuat unes problemàtiques que ja existien anteriorment, com és l'escassa digitalització en el sector del comerç de proximitat.

És en aquest context que la Diputació de Barcelona ha creat Apropteu, una APP totalment gratuïta que està a disposició de tots els municipis de la província de Barcelona. Actualment, una quarantena de comerços ja es poden trobar en aquesta aplicació i es preveu que en les  setmanes vinents s'incorporin molts més establiments.

Publicat el 20.04.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^