Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'acció "Badia, també escrita per dones!", vandalitzada
L'acció "Badia, també escrita per dones!", vandalitzada
L'acció "Badia, també escrita per dones!", realitzada a les columnes de la Plaça de la Dona, pel col·lectiu (S)Expertes, ha estat vandalitzada aquesta nit. S'han tapat amb pintura els noms de dones de Badia del Vallès que el col·lectiu de joves (S)Expertes havien pintat a les columnes en reconeixement a la feina, dedicació i experiències de dones que havien contribuït a crear una societat més equitativa a Badia del Vallès.

El col·lectiu (S)Expertes va començar a principis de gener a recopilar històries de vida de dones de Badia els noms de les quals han estat escrits a les columnes pintades de color lila de la plaça. Pots trobar les seves històries de vida clicant als següents enllaços del perfil d'Instagram de (S)Expertes:
https://www.instagram.com/p/CM36QWiA60u/?igshid=1749ul0420ju9
https://www.instagram.com/p/CM36gjagGFu/?igshid=8f3ki5oq88vt
https://www.instagram.com/p/CM36zuKgPl_/?igshid=h3qhd1i1e6sa

La importància de fer aquests actes per la igualtat

Actes vandàlics com el d'aquesta nit demostren com encara hi ha persones que no estan disposades a acceptar la igualtat entre dones i homes, fan palesa la importància d'accions com la realitzada per (S)Expertes, que desemmascaren el masclisme latent que encara existeix a la nostra societat, i ens han de fer reflexionar sobre quant de camí resta per assolir la igualtat efectiva. Recordem que els cartells de "Badia, municipi feminista" que hi ha als accessos a la població i el mural de l'Auditori també han estat vandalitzats.

Des de l'Ajuntament volem transmetre la nostra repulsa per aquests actes que demostren la desesperació d'algunes persones davant del clam, cada cop més gran, de la societat per la igualtat efectiva entre dones i homes.

Publicat el 20.04.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^