Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Primera jornada de lliurament de claus de les parcel·les dels Horts Urbans de Badia
Primera jornada de lliurament de claus de les parcel·les dels Horts Urbans de Badia
54 persones van recollir ahir les claus de les seves parcel·les dels Horts Urbans de Badia en la primera jornada de formalització de la cessió de les instal·lacions, celebrada a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

L'alcaldessa de Badia, Eva Menor, va signar els documents acreditatius juntament amb les persones que ahir mateix ja podien anar a les seves parcel·les.

Ben aviat es convocarà la resta de persones concessionàries de parcel·les que no van poder venir ahir a una nova sessió de signatura i lliurament de les claus.

Els Horts Urbans de Badia del Vallès

94 parcel·les de 80 metres quadrats

Els nous horts urbans de Badia del Vallès són 94 parcel·les de 80 metres quadrats que ofereixen un innovador sistema de casetes, realitzades a partir de contenidors de mercaderia reutilitzats.

Els horts urbans de Badia del Vallès estan situats al costat de la C-58. S'han delimitat 94 parcel·les, de 80 metres quadrats cadascuna, amb la particularitat que les casetes dels horts s'han creat a partir de contenidors de mercaderies de port reutilitzats, segons el projecte dissenyat per l'arquitecte municipal Daniel Serrano. Cada parcel·la té accés a un porxo que es recolza sobre el contenidor. A partir de cada contenidor s'han fet quatre casetes.

Zona de pícnic

L'espai dels horts se situa a dos nivells de diferent cota i genera quatre sectors diferents. A banda dels horts, l'espai ofereix una zona de pícnic, amb un contenidor doble i bany d'homes, de dones, i bany adaptat, taules per menjar i arbres que oferiran ombra.

La cessió d'ús té una durada de dos anys renovables automàticament per anualitats, en el cas que cap de les dues parts no informi l'altre del contrari en un termini de dos mesos abans del venciment i mentre la persona usuària respecti les normes fixades pel reglament.

Únicament per consum familiar

L'ús de les parcel·les serà exclusivament per al consum familiar, i estarà prohibida la venda dels productes obtinguts dels cultius. La persona usuària només podrà executar el seu treball dins de la parcel·la adjudicada, delimitada per la tanca.

La titularitat del sòl dels Horts Urbans és de l'Incasòl, amb una cessió d'ús en favor de l'Ajuntament de Badia del Vallès. Les persones adjudicatàries de la cessió per part de l'Ajuntament de Badia del Vallès només tindran la cessió de l'ús de la parcel·la autoritzada, pel termini establert i que podrà ser revocable o caducar.

Publicat el 22.04.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Presentacio? del Mapa de l'Amiant a la ciutadania Presentacio? del Mapa de l'Amiant a la ciutadania
×  
Roda de premsa del Mapa de l'Amiant Roda de premsa del Mapa de l'Amiant
×  
Cicle d'activitats d'estiu Cicle d'activitats d'estiu
^