Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Lliurament dels premis del concurs literari de Sant Jordi
Lliurament dels premis del concurs literari de Sant Jordi
El divendres passat, Diada de Sant Jordi, l'Ajuntament va lliurar els premis del concurs literari als guanyadors i guanyadores de les escoles i els instituts de Badia del Vallès, en actes públics que van representar un retrobament i un primer pas cap a la normalitat després de la pandèmia de la COVID-19.

L'alcaldessa, Eva Menor, i la regidora de Cultura i Educació, María José Infante, van lliurar els premis als guanyadors i les guanyadores de les escoles La Jota, La Sardana, Las Seguidillas i els instituts Federica Montseny i Badia, juntament amb els equips directius i el professorat dels centres.

Aprofitant el bon dia, alguns dels centres van organitzar el lliurament de premis als espais exteriors, fet que va aportar un component de festivitat a la jornada. Els actes de lliurament van ser molt emotius perquè van significar un primer pas cap a la normalitat després de la pandèmia, que ha dificultat enormement la celebració d'actes públics en el darrer any.

Publicat el 26.04.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^