Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La carretera de Badia a Sabadell continuarà tallada fins a mitjans de maig
Zona de les obres. En vermell, tram de la carretera que quedarà tallat.
El tall de la carretera de Badia a Sabadell, a l'altura de la benzinera, per construir el sobreeixidor del Torrent de Can Gorgs, continuarà fins a mitjans del mes de maig. Aquest endarreriment és a conseqüència dels dies en què ha plogut, que ha fet impossible l'accés a la zona de la maquinària pesant.

Arran d'aquestes obres, es pot accedir a la benzinera des de Badia, però no es pot continuar per la carretera fins a Sabadell. El trànsit pot continuar cap a Sabadell seguint el següent accés, a l'altura de l'Ikea. Igualment, venint des de Sabadell, no s'hi pot accedir i cal desviar-se fins a la mateixa via.

Les obres del sobreeixidor presenten una gran complexitat, ja que a l'espai on es treballa hi ha un gran nombre de xarxes de serveis, d'Endesa, Aigües de Sabadell, Adif i Aigües Ter-Llobregat.

Infraestructura per evitar inundacions

El sobreeixidor del Torrent de Can Gorgs és una infraestructura necessària per reconduir l'aigua en dies de grans precipitacions de pluja i evitar així que es produeixin inundacions a la zona.

Publicat el 27.04.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès
×  
El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel
×  
Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant
×  
Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès
^