Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La carretera de Badia a Sabadell continuarà tallada fins a mitjans de maig
Zona de les obres. En vermell, tram de la carretera que quedarà tallat.
El tall de la carretera de Badia a Sabadell, a l'altura de la benzinera, per construir el sobreeixidor del Torrent de Can Gorgs, continuarà fins a mitjans del mes de maig. Aquest endarreriment és a conseqüència dels dies en què ha plogut, que ha fet impossible l'accés a la zona de la maquinària pesant.

Arran d'aquestes obres, es pot accedir a la benzinera des de Badia, però no es pot continuar per la carretera fins a Sabadell. El trànsit pot continuar cap a Sabadell seguint el següent accés, a l'altura de l'Ikea. Igualment, venint des de Sabadell, no s'hi pot accedir i cal desviar-se fins a la mateixa via.

Les obres del sobreeixidor presenten una gran complexitat, ja que a l'espai on es treballa hi ha un gran nombre de xarxes de serveis, d'Endesa, Aigües de Sabadell, Adif i Aigües Ter-Llobregat.

Infraestructura per evitar inundacions

El sobreeixidor del Torrent de Can Gorgs és una infraestructura necessària per reconduir l'aigua en dies de grans precipitacions de pluja i evitar així que es produeixin inundacions a la zona.

Publicat el 27.04.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^